Maja za mlade 2018

Tradicionalno, že enajsto leto zapored vas vljudno vabimo, da se nam pridružite na našem tradicionalnem dobrodelnem dogodku — Maja za mlade. Letos ponovno sodelujemo s Centrom Janeza Levca v Ljubljani. Z vašo pomočjo smo doslej varovancem centra opremili že dve sobi za pomirjanje, zgradili novo košarkarsko igrišče, tekaško stezo z doskočiščem, kupili dvižno ploščad, opremili z interaktivnimi tablami za šolo, opremili otroško igrišče z varnimi igrali in lani uredili igrišče z vrtom na drugi lokaciji, vse za brezbrižno igro otrok in  mladostnikov.

Letos nadaljujemo s podporo Centru Janeza Levca in sicer tokrat na lokaciji Organizacijske enote OŠPP Dečkova z ureditvijo gibalno-senzorne sobe.

Gibalno-senzorna soba je prostor, v katerem bodo terapevti in pedagogi s pomočjo najrazličnejših pripomočkov in naprav učencem pomagali pri razvoju motorike, vzpostavitvi in ohranjanju ravnotežja, jim pomagali krepiti posamezne mišične skupine, ki omogočajo pravilno držo in gibanje, ter spodbujali učence k organizaciji in integraciji vseh senzornih sistemov, da bo izvajanje gibalnih aktivnosti čim boljše. Končni cilj, ki se ga z vzpostavitvijo gibalno-senzorne sobe želi doseči, je učinkovito in usklajeno gibanje vseh učencev.

Letos vam bomo skupaj z Karantanija Cinemas in Kolosejem na našem dogodku predstavili dobrodelno predpremiero filma z naslovom »Johnny English spet v akciji«. To je tretje nadaljevanje najbolj nerodnega agenta njenega veličanstva, ki se bo oborožen z najnovejšimi vohunskimi izumi podal v vrtoglavi pregon in divje pretepe. Glavno vlogo igra vsem znani Rowan Atkinson.

Dogodek bo v Ljubljanskem Koloseju v torek, 16. oktobra 2018, ob 18.45. Zbrana sredstva od vstopnic, ki stanejo 15 EUR in prispevke donatorjev, bomo v celoti namenili za otroke in učence Centra Janeza Levca.

 

 

Maja za mlade 2018 pic1

 

Johnny English spet v akciji

Letos našo MAJO ZA MLADE predstavlja tretje nadaljevanje znane komedije z naslovom »Johnny English spet v akciji« (angleško »Johnny English 3« ali »Johnny English Strikes Again«).

Najbolj nerodni agent njenega veličanstva se vrača na filmska platna. Tudi tokrat so bo v podobi Rowana Atkinsona in oborožen z najnovejšimi vohunskimi izumi podal v vrtoglavi pregon in divje pretepe. Kot vedno pa mu bodo komične katastrofe in nenavadni zapleti za petami na čisto vsakem koraku. Na srečo tudi tokrat proti agentu z licenco za povzročanje zabavnega kaosa nobeden od teroristov ne bo imel možnosti ostati nepoškodovan

Če je nerodni tajni agent Johnny English v prvem delu leta 2003 iskal zločinca, ki je skušal ukrasti kronske dragulje ter pospravil vse tajne agente britanske obveščevalne službe, v drugem delu leta 2011 pa preprečiti umor kitajskega premierja, se v tretjem delu vrača iz nadvse udobnega upokojenskega življenja naravnost v akcijo – najti mora hekerja, ki je obelodanil identitete vseh aktivnih tajnih agentov v Veliki Britaniji. A ker dolga leta ni bil na tekočem z novostmi in tehnologijami, pa tudi sicer je agent znan po tem, da ni preveč vešč in spreten, se tokrat podaja v zanj popolnoma nov svet – premagati mora vse izzive sodobne tehnologije, da bo njegova nova misija lahko uspešna.

Maja za mlade 2018 pic2   Maja za mlade 2018 pic3

Maja za mlade 2018 vabilo PDF
Maja za mlade 2018 ponudba za sponzorje